پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

یکی از نشانه‌های سیاسی و الهی بودن حرکت و سفر حضرت معصومه(س) از مدینه به مرو، آگاه کردن مردم به تحمیلی بودنِ سفر برادرش امام رضا(ع)، توسط مأمون خلیفه وقت عباسی از مدینه به خراسان بود.

 معاون آموزش حوزه علمیه خواهران گیلان در گفتگو با خبرنگارخبرگزاری حوزه، یکی از صفات شاخص و معروف حضرت معصومه(س) را «کریمه اهل بیت(ع)» دانست و گفت: کسی می تواند «کریمه» باشد که این صفت پرمعنا که نشانگر واسطه فیض الهی است، را از طریق عبادت به دست آورده باشد.

 خانم مهدوی  با بیان این که حضرت معصومه(س)، در هنگام وفات تنها حدود28سال  سن داشتند، تصریح کرد: این بانوی کریمه با وجود عمر کم اما پربرکت خویش، فضائل اخلاقی ارزشمندی را کسب کردند.

 وی با اشاره به زیارت‌نامه حضرت فاطمه معصومه(س)، گفت: شأن و منزلت حضرت معصومه(س) در زیارت‌نامه ایشان وصف ناپذیر می‌باشد

معاون آموزش حوزه علمیه خواهران گیلان با اشاره به این که لقب مبارک معصومه(س) از سوی بر ادر بزرگوارشان یعنی امام رضا(ع) انتخاب شده تاکید کرد: این نام‌گذاری در واقع خود به تنهایی بیانگر جایگاه والا و نیز مقام عصمت این بانوی کریمه است.

 وی خاطرنشان کرد: علاوه بر فضائل اخلاقی برشمرده شده از حضرت معصومه(س)، ایشان از نظر علمی نیز از جایگاه رفیعی برخوردار هستند و خود یکی از روات و محدثین به شمار می‌روند.

خانم مهدوی یادآور شد: چند روایت معروف از قبیل، حدیث غدیر، حدیث منزلت، حدیث دوستی آل محمد(ص) و روایت ثقلین و... را ایشان نقل می‌کنند.

وی در ادامه گفت: حضرت معصومه(س) از آن حیث که آیینه تمام نمای عفاف بودند به فاطمه ثانی لقب گرفتند، ایشان حامی ولایت بودند چه اینکه ایشان نیز همانند حضرت زینب کبری(س) حرکتی سیاسی و الهی را یک سال بعد از استقرار امام رضا(ع)، شروع کردند.

خانم مهدوی یکی از نشانه‌های سیاسی و الهی بودن حرکت و سفر حضرت معصومه(س) را آگاه کردن مردم به تحمیلی بودنِ سفر برادرش امام رضا(ع) از مدینه به خراسان توسط مأمون خلیفه وقت  عنوان کرد.

 معاون آموزش حوزه علمیه خواهران گیلان با اشاره به روایتی از امام رضا(ع) در خصوص فضیلت زیارت حضرت معصومه(س)، گفت: بر طبق این روایت، هر کس که مرقد مطهر حضرت معصومه(س) را با دانایی و معرفت به حق او، زیارت کند، سزاوار بهشت می‌شود.

وی مقام شفاعت را از مقامات بلند حضرت معصومه(س)،  عنوان کرد و افزود: پاک ستایش شده، «نیکوکار» و «پرهیزکار» از دیگر اوصافی می‌باشد که در زیارت‌نامه ایشان موجود است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha